hinnasto

huippuhöyry
detailing Kokkola

Huippuhöyryn palveluista löytyvät autopesujen ja autojen sisäpuhdistuksien lisäksi paljon muutakin. Myös veneiden käsittelyt, kiillotuksista ja sisäpuhdistuksista aina keraamisiin ohutkalvopinnoituksiin kuuluvat palveluihin. Huippuhöyry hoitaa myös isompien autojen käsittelyitä ja palvelee myös yrityksiä niin autoliikkeitä, kuljetusfirmoja ja tottakai kaikkia muitakin yrityksiä joilta löytyy 1 tai useampia autoja, jotka vaativat sisäpuhdistuksia tai maalipinnan puhdistuksia ja käsittelyitä. Puhtaat ajoneuvot antavat hyvän kuvan yrityksestä ja sisältä puhtaat autot ovat asia jota työntekijät osaavat arvostaa.

Autojen puhdistuksista käytetään monenlaisia termejä. Autofiksaus, automeikkaus autojen ehostus jne. Huippuhöyry haluaa tarjota Kokkolassa detailing nimellä kutsuttua palvelua. Englanninkielinen termi viittaa yksityiskohtiin ja niihin Huippuhöyry haluaa paneutua!
 
Auton saa puhtaan näköiseksi päältä ja sisältä melko nopeastikkin. Tosiasiassa tarkempi tarkastelu voi paljastaa monenlaisia pieniä epätäydellisyyksiä. Ja jos tällaisia jäisi käsittelyjen jälkeen jäljelle niin silloinhan ei voisi puhua huippulaadusta! Ja asiakkaiden mielestä Huippuhöyryn laatu on pelkkää 5 tähteä. Käy vaikka googlettamassa Huippuhöyryn nimellä ja tarkista. 😉
 
Autojen ja veneiden sisäpuhdistuksissa huippuhöyry käyttää… höyryä. Erityinen 150kg painava kuivahöyrylaitteisto on maailmalla paljon käytetty menetelmä puhdistaa autojen maalipintaa ja sisätiloja. Huippuhöyryllä tämä laitteisto on käytössä nykyään vain auton sisätiloihin, mutta voi pojat miten hyvää jälkeä sillä saakaan! Höyry pääsee myös niihin paikkoihin, joihin painehuuhtelulaite ei pääse. Eli myös penkkien välit ym ahtaat paikat saavat kunnon puhdistuksen, ei pelkkää imurointia.

Huippuhöyryn palvelut eivät rajoitu pelkkiin henkilöautoihin. Kokemusta on myös asuntoautojen ja vaunujen käsittelyistä, kuorma-autojen ja rekkojen hyttien puhdistuksista, veneiden kiillotuksista ja vahauksista jne. Ja myös polkupyörien ohutkalvopinnoituksista. Mielelläni palvelen myös esimerkiksi maatalaouskoneiden, metsäkoneiden ja minkä tahansa moottorikäyttöisen laitteen puhdistuksissa ja suojaamisissa. Korrekin mahtavan kehitystyön tuloksena nykyiset huipputekniset pinnoitteet ovat fiksu valinta kaikenlaisiin kulkuneuvoihin niin, maalla merellä kuin… No lentokoneista en tiedä.

Tarjouspyyntöjä saa lähettää riippumatta siitä mikä on tarpeesi. Huippuhöyryltä voit kysyä mitä vain.

Alta löytyy yleinen hinnasto tyypillisimmistä palveluista joita Huippuhöyry tekee säännöllisesti. Hinnasto on suuntaa-antava. Annan mielelläni tarjouksen ja parhaan hinta-arvion saat jos kävisit näyttämässä kohdetta, tai pyydät minut paikanpäälle antamaan hinta-arvion.

maalipinnan käsittelyt

puuttuiko jotain

Huippuhöyryltä voit kysyä rohkeasti muitakin autohini, asuntoautoihin, työkoneisiin, veneisiin jne. liittyviä palveluita. Lähetä tarjouspyyntö vaikka oheiselle lomakkeella.

pyydä tarjous käsittelystä

premium
käsittelyt tarjoaa

Huippuhöyryn Joni
Pyydä konsultaatiota soittamalla, tekstarilla, whatsappilla, sähköpostilla, kirjeellä...

0413187850
[email protected]

© Huippuhöyry Oy / Joni Sikkilä 2021