igl coatings

IGL Coatings on tunnettu laadukkaista, sertifioiduista ja ekologisista High Solid pinnoitteistaan. Ympäri maailmaa autonhoito tuotteillamme on suojattu jo yli 3 miljoonaa autoa – luku vain kasvaa. 

IGL Coatings on Shah Alamissa toimiva malesialainen teknologiayritys, joka keskittyy innovatiivisten nanoteknologiatuotteiden kehittämiseen, jotka mullistavat pinnoiteteollisuuden keraamisten low ja zero VOC pinnotteiden avulla.

Malesiasta lähtöisin olevan IGL Coatings brändi on laajentunut jo yli 50 maahan ja tavoitteena on nopea maailmanlaajuinen kasvu. Suurin osa markkinoilla olevista keraamisista pinnoitteista sisältävät vaarallisia yhdisteitä. IGL Coatings on tehnyt paljon tutkimustyötä parantaakseen pinnoitteiden kemiallisia kaavoja ja luodakseen ympäristöystävällisiä, matalan VOC-pitoisuuden pinnoitteita paremman ja turvallisemman maailman puolesta.

IGL Coatings pinnoitevalikoima on laajentunut autoista ilmailu-, meri- ja teollisuuspinnoitteisiin, joita tukevat tehokkaat ja ympäristöystävälliset puhdistus- ja ylläpitotuotteet.

IGL Coatings pinnoitteet ovat ensimmäiset nanoteknologiaan perustuvat tuotteet, jotka Nanoverify (NANO Malaysia Berhadin ja SIRIM QAS Internationalin välinen yhteistyö) on tarkastanut ja verioinut. Tuotteille on myönnetty TUV-hyväksyntä ja ne ovat REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) säännösten mukaisia. REACH on euroopan unionin asetus, joka säätelee tuhansia kemikaaleja, kuten lyijyä, kadmiumia ja AZO-värejä. IGL Coatings on ISO 9001:2015 -sertioitu.