KORREK CERAMIC PRO TFC
PINNOITUKSET JÄLLEEN SAATAVILLA
KOKKOLASSA

JOUSTAVAT MAKSUVAIHTOEHDOT

Korrekin huipputuotteet ovat kieltämättä arvokkaita. Kuitenkin se on pitkällä aikavälillä rahaa säästävä, ja auton arvoa paremmin säilyttävä valinta.

Huippuhöyry haluaa tarjota sen vuoksi joustavia maksuvaihtoehtoja, jotta nämä huipputuotteet olisivat kaikkien saatavilla.

Maksaa voit joko pankkikortilla, korotonta maksuaikaa saat  myös Huippuhöyryn tarjoamalla erämaksulla, ja jos haluat vielä pidempää maksuaikaa (jopa 36kk), on mahdollisuus yhteistyökumppanimme Klarnan kautta saada huipputuotteet huippufiksulla rahoituksella.

Korrek Ceramic Pro TFC ONE

200 *alkaen hinta
  •  

Korrek Ceramic Pro TFC CURE

470 *alkaen hinta
  •  
suosituin

Korrek Ceramic Pro TFC EVO

600 *alkaen hinta
  •  

korrek pro ceramic tfc käsittelyt

Huippuhöyry Oy on virallinen Korrek Pro Center. Tämä tarkoittaa että pitkästä aikaa Kokkolassa on jälleen saatavilla Korrek käsittelyt autojen maalipinnan suojaksi. Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi.

pyydä tarjous käsittelystä*

MIKÄ IHMEEN OHUTKALVOPINNOTE?

Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi.

Uusi Korrek Pro Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita.

Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus.

Ceramic TFC- sarjan ammattilaispinnoitteet ovat vuosikymmeniä kestäneen suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC – eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla. TFC = Thin Film Coating

Mitä hyötyä on KORREK Pro -pinnoitteesta?

  • Korrek Pro -pinnoite on keraaminen pinnoite. Se antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Keraaminen pinnoite vähentää naarmuuntumista ja antaa auton maalipinnalle suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden  jättämiä jälkiä vastaan.
  • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
  • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri silminnähden syvempi.
  • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
  • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.
  • Hyvin hoidettu auto säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa.
  • KORREK Pro Ceramic TFC pinnoitteita asentavat alan parhaat tekijät. Kaikki asennuspisteiden ammattilaiset on koulutettu ammattimaisten KORREK Pro Ceramic TFC -tuotteiden käyttöön.

Miten KORREK Pro ammattipinnoitteet eroavat Korrek Pro kuluttajatuotteista?

Ceramic TFC – ammattilaisen tekemän pinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen. Ammattilaisten Ceramic TFC -pinnoitesarja asennetaan puhtaassa tilassa, jonka kosteus ja lämpötila on kontrolloitu. Se asennetaan aina sisätiloissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta.

Asennuspisteessä tehty pinnoitekäsittely sisältää lisäksi aina pintojen monivaiheisen syväpuhdistuksen, johon kuuluu esimerkiksi esipesu, raudanpoisto, pienpoisto sekä shampoopesu.

Ammattilainen tekee usein myös koneellisen naarmunpoiston eli myllytyksen ennen keraamista pinnoitetta. Sen perusteellisuus riippuu maalipinnan kunnosta.

KORREK Pro -kuluttajatuotteet, kuten pinnoitetta sisältävä Korrek Pro TFC Reload autoshampoo ja Viimeistelyaine soveltuvat erinomaisesti pinnoitteen jälkihoitotuotteiksi. Sääolosuhteet ja pesut kuluttavat keraamista pinnoitetta vähitellen ja oikeat jälkihoitotuotteet vahvistavat keraamista pinnoitetta ja pidentävät sen ikää.

premium
käsittelyt tarjoaa

Huippuhöyryn Joni
Pyydä konsultaatiota soittamalla, tekstarilla, whatsappilla, sähköpostilla, kirjeellä...

0413187850
[email protected]

© Huippuhöyry Oy / Joni Sikkilä 2021