teollisuuden ja työkoneiden
pinnoituskäsittelyt

tRAKTORIT JA MAATALOUSKONEET

Rapatessa roiskuu. Kovassa käytössä olevat työkoneet keräävät pintaansa vähän ronskimmin likaa. Se ei ole pelkästään esteettinen haitta, vaan pikkuhiljaa vaurioittaa pintoja. Lika taas vaikeuttaa huoltottarpeen havaitsemista ajoissa ja itse huolto-operaatioita.

Minun suositus olisi käsitellä maalatut pinnat sekä muovi, metalli ym soveltuvat kohteet IGL Eclipse pinnoitteella. Toisin kuin autojen keraamiset pinnoitteet, Eclipse on suunniteltu sietämään myös voimakkaitakin kemikaaleja, liuottimia, happoja, emäksiä ja sillä on erinomainen kulutuskestävyys. Helpottaa puhtaanapysymistä ja puhdistamista.

Lasipinnat kannattaa myös samalla käsitellä IGL Window 2-komponenttisella lasipinnoitteella, jotta konttorista näkee hyvin ulos säällä kuin säällä.

TEOLLISUUDEN KOHTEET JA TYÖKONEET

Usea yritystoiminta tarvitsee pyöriäkseen koneiden apua. Ja työkoneet kohtaavat monesti työkoneiden kohtelua. Hups.

Toinen haaste on likaantuminen ja vaikea puhdistettavuus, joka ei inspiroi sitten ketään siihen urakkaan, että koneita pidettäisiin puhtaana.

IGL Eclipse on näihinkin kohteisiin fiksu veto. Se antaa kulutuskestävyyttä ja helpottaa valtavasti puhdistamistyötä. Ja erinomainen valinta myös pitämään huolta, että työkoneisiin investoidut mainosteippauksetkin saa paremmin pidettyä puhtaana ja näkyvinä.

KUORMA-AUTOT JA PAKETTIAUTOT

Myös kuljetuskalusto kannattaa käsitellä pinnoitteilla!

Nämä kohteet näkevät yleensä niin paljon kilometrejä vuoden aikana, että ne tuppaavat nopeasti kulahtamaan epäsiistiin kuntoon.

Jos on kyse autoista, joissa kuski vaihtuu lennosta ja ovat liikkeellä yötäpäivää, kannattaa myös ehdottomasti sisustan pinnat käsitellä likaa hylkiväksi. Säästää aikaa puhtaanapidossa ja ehkäisee pintojen rikki kulumista.

Ideaalipaketti olisi käsitellä ulkoiset pinnat esimerkiksi IGL Quartz pinnoitteella, lasit IGL Window pinnoitteella, sisutan muoviosat IGL Trimmillä ja kangasosat IGL Fabric aineella.

Ammattikalusto ja monet teollisuuden kohteet ovat kovalla rasituksella. Onneksi IGL:ltä löytyy myös näille kohteille oma pinnoite. Eclipse on tehty suojaamaan erityisesti kovalla käytöllä olevia koneita ja laitteita. Ajoissa tehty laadukas vuosia kestävä suojaus säästää aikaa ja rahaa kaluston ylläpidosta.

IGL Coatings Finlandin sivuilta löytyy myös lyhyt esittely mistä on kyse. Mitä kohteita sitten aineella kannattaa käsitellä? Kaikkea mikä kohtaa kovaa käyttöä ja esimerkiksi erilaista kemikaalikuormitusta.  Alla muutamia hintaesimerkkejä. Hinta riippuu käsiteltävän kohteen pinta-alasta ja kunnosta. Pinnoituskäsittelyistä voi tiedustella Jonilta: 0413187850 / [email protected]

HUOM! Tiedustele pakettitarjouksia jos pinnotettavia kohteita on useampia.