hUIPPUHÖYRYN HISTORIA

Huippuhöyry Oy perustettiin vuonna 2019 kahden miehen voimin. Idea oli muhinut toisen yrittäjistä, Joni Sikkilän, päässä jo lähes vuosikymmenen. Vuosia kuitenkin vierähti palkkatöissä monenlaisessa eri tehtävässä. Välillä mielenkiintoisia urapolkuja oli edessä niin että heikompaa hirvitti. Sopivasti sattumien kautta kuitenkin keväällä 2019 oli aika palautella mieleen sitä oman yrityksen perustamista. Ainakin mielikuvissa haaveillen. Ja kuinkas ollakkaan, aika oli kypsä lähteä yrittäjäksi kun löytyi toinenkin uutta uraa etsivä tuttavapiiristä.

Syksy 2019 ei kuitenkaan ehkä ajankohtana ollut se paras aloittaa uutta yritystä. Pian startin jälkeen olikin edessä sopeutuminen koronavuoden tuomiin haasteisiin. Hirvittävästi ei muutaman kuukauden ikäinen yritys ollut ehtinyt tällaiseen varautua. Noh, jos joku sopisi paremmin Huippuhöyryn kaksikolle, niin pienet suuret haasteet. Ne laittavat monesti kehittämään uusia ideoita, kokeilemaan uutta ja samalla kehittämään itseä. Kevät 2019 olikin koronasta huolimatta askelia eteenpäin ja uusia palveluita ja yhteistyökumppanuuksia starttasi.

Kesällä 2020 tuli kuitenkin eteen uusi haaste. Tekevälle kun aina töitä löytyy, niin seuraavaksi olikin edessä kysymys, jatkaisiko Huippuhöyry yhden miehen sooloprojektina, vai lähtisivätkö molemmat etsimään uutta työtä. Lopulta pähkäilyjen jälkeen kuitenkin fiilis oli sellainen, että Joni halusi kokeilla ainakin vuoden loppuun, miten toiminta pyörisi yksin yrittäjänä. Ja hyvinhän se pyöri.

Palvelut laajentuivat vahauksista ja perus sisäpuhdistuksista Autoglym yhteistyön myöta myös kestopinnoitteisiin. Vakioasiakkaita alkoi kertyä ja uusia ideoita ja laajennuksia tuli ajan myötä lisää. Kesä ja syksy meni aika hulinalla ja oli myös ensimmäinen siirtyminen vähän paremmin palveleviin tiloihin, jotka löytyivät Topparinmäeltä Kokkolasta.

Kun mentiin kohti talvea 20-21 oli pitkän pitkän selvittelyprosessin jälkeen mielessä uusi hyppäys. Mahdollisuus oli nimittäin tuoda Kokkolaan takaisin Korrekin ammattikäsittelypiste. Olisiko Huippuhöyry Oy vuonna 2021 Kokkolan Korrek Pro Center? Mitä enemmän käytiin sähköpostivaihtoa ja puhelinneuvotteluita, kotimaisten huipputuotteiden houkuts sen kuin kasvoi. Niinpä vielä 2020 vuoden lopulla löytiin (etänä koronan vuoksi) kättä päälle ja edessä oli koulutukset Korrekin ammattituotteisiin. Vuoteen 2021 Huippuhöyry Oy starttasi Korrek Pro Centterinä Kokkolassa. Huippuluokan ohutkalvopinnoitteet ovat olleet käytännössä vielä uskomattomampia kuin osasi kuvitella. Korrek yhteistyö oli se viimeinen puuttuva palanen tällä kasvumatkalla. Huippuhöyryn teesejä oli aiemmin tarjota huippuasiakaspalvelua ja huippulaatua. Kun mukaan sai vielä Korrekin huipputuotteet, on sellainen fiilis, että nyt on kaikki avaimet kädessä tarjota Keski-Pohjanmaalla autolevalle, veneilevälle ja myös pyöräilevälle kansalle jotain luxusta.

Enää loppuun jäljellä on kysymys, minkälaista huippupalvelua sinä haluaisit?

Joni Sikkilä,
toimitusjohtaja
Huippuhöyry Oy

hUIPPUHÖYRY
2021
ETEENPÄIN

Nyt on siis muutaman mutkan kautta löytynyt se paras yhteistyökumppani ja Huippuhöyry on Kokkolan oma Korrek Pro Center. Mitäs nyt sitten?

Voin sanoa että edelleen on vain yksi tavoite. Tarjota sitä ihan huippulaatua asiakkaille. Itseä kiehtoo ajatus siitä, että jos tähän mennessä on pystynyt tarjoamaan 5 tähden laatua, niin mitä voisin tarjota 1 vuoden, 3 vuoden tai 5 vuoden päästä?

Itsellä on sellainen luonne, että jos niin sanotusti tyytyisin tähän nykyiseen tasoon, niin lopulta tylsistyisin ja katoisi ilo ja mielenkiinto tästä touhusta. Siispä aion haastaa itseäni ja koitta kehittyä vielä 5 tähden tasoa paremmaksi ja katsoa mihin se vie. Tilasiko joku siis 6 tähden palvelua?

Mitä ihmettä tämä 6 tähden palvelu sitten voisi olla? Aika näyttää. Sitä inspiraatiota odotellessa aion jatkaa autojen detailingin parissa, jatkaa Korrekin huipputuotteiden avuilla huippulaadun tarjoamista Kokkolan seudulla. Ehkäpä jonain päivänä tullaan kauempaakin hakemaan Huippuhöyryn palveluita.

premium
käsittelyt tarjoaa

Huippulaatua ja palvelua voi tiedustella

0413187850
[email protected]

© Huippuhöyry Oy / Joni Sikkilä 2021